Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om sammenhængen mellem politik og ungdomsarbejde

Træningskursus om sammenhængen mellem politik og ungdomsarbejde

Vil du vide mere om europæisk politik på ungdomsområdet, samt hvordan du kan bruge denne viden i dit daglige arbejde med unge? Så tag med på kursus i Irland den 27. - 29. marts 2019. Søg senest den 31. januar.

Tid og sted

27. marts 2019 til 29. marts 2019
Dublin, Irland

Målgruppe

Træningskurset 'Keep Calm and Think Strategically - Engaging with Youth Policy' henvender sig til ungdomsarbejdere, -ledere og beslutningstagere.

Formål

Formålet med træningskurset er at give deltagerne en forståelse af, hvilken rolle europæisk politik spiller i lokalt og nationalt ungdomsarbejde, samt hvordan man rent praktisk kan skabe sammenhæng mellem sit daglige arbejde med unge og europæisk politik på ungdomsområdet. Træningskurset vil bl.a. fokusere på politik og dets indflydelse på ungdomsarbejde, udfordringer for ungdomsorganisationer samt trends i ungdomsarbejde på lokalt, nationalt og europæisk niveau.

Træningskurset indgår som et led i det større strategiske partnerskabsprojekt, Europe Goes Local, som samler ungdomsarbejdere fra kommuner i hele Europa med henblik på at understøtte lokalt ungdomsarbejde.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det irske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Dublin i Irland og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 31. januar 2019.

Senest opdateret 10. januar 2019