Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om unge som digitale borgere

Træningskursus om unge som digitale borgere

Kom med til Irland den 7.-10. maj 2019 og bliv klogere på, hvordan du kan arbejde med unge om temaer som digital forståelse, hate speech og kritisk tænkning. Søg senest den 15. marts 2019.

Tid og sted

07. maj 2019 til 10. maj 2019
Dublin, Irland

Målgruppe

Træningskurset 'Citizenship in a Digital Era' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, trænere, mentorer og andre, som arbejder direkte med unge og medier.

Formål

Træningskurset 'Citizenship in a Digital Era' klæder ungdomsarbejdere på til at udfordre unge menneskers digitale forståelse og kritiske tænkning. Som deltager får du indblik i, hvordan du kan arbejde med unge om temaer som 'media literacy', 'digital citizenship' og 'hate speech'.  

Tilmelding 

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af National Youth Council of Ireland samt det irske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Irland og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 15. marts 2019.

Senest opdateret 25. februar 2019