Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Tværsektorielt seminar om jobparathed og samarbejde med arbejdsmarkedet

Tværsektorielt seminar om jobparathed og samarbejde med arbejdsmarkedet

Det lettiske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om jobparathed og øget samarbejde mellem institutioner og arbejdsmarked. Seminaret finder sted den 9. til 10. september 2019. Ansøgningsfristen er den 12. august 2019.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

09. september 2019 til 10. september 2019
Riga, Letland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til Erasmus+ projektholdere med igangværende projekter om beskæftigelse og jobparathed samt arbejdsmarkedets parter og beslutningstagere med interesse i temaet.

Deltagere fra følgende sektorer kan deltage:

  • Erasmus+ Skole: Dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse
  • Erasmus+ Erhvervsrettet: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
  • Erasmus+ Videregående: Videregående uddannelser
  • Erasmus+ Voksen: Almen voksenuddannelse og folkeoplysning

Formål

Seminaret har til formål at give deltagerne en indsigt i uddannelsessystemets indvirkning på studerendes fremtidige indgang i arbejdsstyrken og hvilke mekanismer, der kan bruges til at sikre overgangen. Der er mulighed for at deltage i tværsektorielle arbejdsgrupper og at drøfte uddannelsespolitikkens relevans samt få viden om, hvilke muligheder Erasmus+ tilbyder.

Deltagerne får viden og redskaber til at styrke aktiviteterne i Erasmus+ projekterne. Ligeledes kan der udveksles erfaringer på internationalt plan og identificeres behov til programmets fremtidige format.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+. Seminaret finder sted i Riga og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 12. august 2019

Senest opdateret 25. juni 2019