Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Tværsektorielt seminar om evidensbaseret forskning i Erasmus+

Tværsektorielt seminar om evidensbaseret forskning i Erasmus+

Det polske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om metodologiske aspekter i forskning inden for uddannelse og dets betydning for Erasmus+-undersøgelser. Seminaret finder sted den 9. til 10. oktober 2019. Ansøgningsfristen er den 10. juli 2019.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

09. oktober 2019 til 10. oktober 2019
Warszawa, Polen

Målgruppe

Seminaret henvender sig til forskere på alle uddannelsesområder, som har Erasmus+ som forskningsfelt samt ansatte i nationale agenturer for Erasmus+, der arbejder med undersøgelsesaktiviteter inden for programmets rammer. 

Formål

Formålet med seminaret er, at deltagerne kan diskutere og indsamle viden om de metodologiske aspekter i forskningen i Erasmus+ programmet. Der vil være fokus på forskningsmetoder, kontrafaktisk forskning i uddannelse, begrænsninger og ikke-støttede konklusioner. Der vil også være fokus på evaluering i forbindelse med mobilitetsprojekter i Erasmus+.

På seminaret vil der være mulighed for at udveksle viden, værktøjer og god praksis samt danne netværk med henblik på fremtidige fælles forskningsaktiviteter.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til tre deltagere til arrangementet. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+. Seminaret finder sted i Warszawa og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Der er ansøgningsfrist den 10. juli 2019. 

Senest opdateret 25. juni 2019