Gå til indhold

Köln: Invitation til konference om digitalisering på det videregående uddannelsesområde

Det tyske Erasmus+-kontor inviterer til konference om digital læring på det videregående uddannelsesområde. Konferencen foregår i Köln d. 24. – 25. november 2020. Ansøgningsfristen er 7. oktober 2020 klokken 12.
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. november 2020 til 25. november 2020
  • Hvor Köln, Tyskland

Målgruppe

Konferencen ”Erasmus+ Projects Teaching and Learning in a Digital Age” henvender sig til projektkoordinatorer og fagfolk, som ønsker at blive klogere på, hvordan man kan arbejde med digitalisering og internationalisering på videregående uddannelsesinstitutioner. Konferencen henvender sig særligt til interessenter, som arbejder med projekter inden for Erasmus+-programmets Key Action 2 og Key Action 3.

Formål

Den øgede digitalisering i det internationale uddannelsessamarbejde stiller nye krav til undervisere og fagfolk. Formålet med konferencen er at udforske nogle af de mange nye udfordringer og muligheder, som digital læring byder på. På konferencen vil der være fokus på at dele erfaringer og viden på tværs af nationale grænser og videregående uddannelsesinstitutioner. Konferencen vil bestå af paneldebatter, tematiske workshops, oplæg og netværksaktiviteter.

Praktisk

Det tyske Erasmus+-kontor (Nationale Agentur für EU-Hochschulzusammenarbeit im Deutschen Akademischen Austauschdienst, NA DAAD) sørger for hotel og forplejning til konferencedeltagerne (to nætter). Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker faktiske udgifter til rejsen (op til 500 euro). Pengene til rejseudgifter refunderes efter afrapportering. I tilfælde af at konferencen pga. COVID-19 ikke kan afholdes fysisk, vil den blive afholdt som en online konference. Der vil i så fald ikke indgå forplejning, hotelaftale og udbetaling af penge til rejseudgifter.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde tilmeldingsformularen herunder.

Tilmeldingsfristen er d. 7. oktober 2020 klokken 12. De udvalgte kandidater får besked efter tilmeldingsfristen.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 22. september 2020

Afsendere