Gå til indhold

ONLINE: Kontaktseminar: Sprog i kontekst

Tilegnelse af fremmedsprog og ordforråd i den rette kontekst er et vigtigt, men ofte overset aspekt af sproglæring. Det irske Erasmus+ kontor vil sætte fokus på metoder, der involverer elevudveksling, rejse og interaktion i sprogundervisningen.
  • Tid og sted
  • Hvornår 09. november 2020 til 11. november 2020

Målgruppe

Dette onlineseminar henvender sig til sproglærere i udskolingen, dvs. 7. til 10. klasse, der ønsker at inddrage mobilitet i sprogundervisningen.

Indhold

Seminaret vil behandle udfordringer i forbindelse med sprogundervisning i et klasselokale ved at åbne døre til lærer- og elevmobilitet på tværs af Europas landegrænser. Her vil være særligt fokus på metoder og måder at inddrage ’Content and Language Integrated Learning’ (CLIL) til meningsfuld tilegnelse af sproglige færdigheder.

Formålet er dermed at give sproglærere de nødvendige værktøjer og information om mobilitetsmuligheder til gavn for deres skole. Derudover vil seminaret give mulighed for at møde Erasmus+ kolleger, der aktivt bruger CLIL i deres undervisning og sparre ift. fremtidige mobilitetsprojekter.   

Tilmelding

Seminaret afholdes online af det irske Erasmus+ kontor og foregår på engelsk.

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er overskredet.

Kontakt

Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. oktober 2020