Gå til indhold

AFLYST: Learnovation - Innovér for at lære gennem Erasmus+

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om brugen af innovation i strategiske partnerskabsprojekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 19. februar 2020 til 21. februar 2020
  • Hvor Dublin, Irland

Som følge af udviklingen i relation til coronavirus (COVID-19) er alle aktiviteter aflyst frem til udgangen af maj måned 2020.

Målgruppe

Seminaret henvender sig til Erasmus+ modtagere, der gør brug af nye undervisnings- og læringsmetoder, eller som har en interesse i at udvikle nye innovative læringsredskaber. Seminaret henvender sig også til personer, der ønsker at dele erfaringer om brugen af innovative undervisningsmetoder i nuværende eller tidligere projekter.

Til arrangementet kan Erasmus+ modtagere fra følgende sektorer deltage: 

  • Erasmus+ Erhvervsrettet: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
  • Erasmus+ Voksen: Almen voksenuddannelse og folkeoplysning
  • Erasmus+ Skole: Dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse

Formål

Seminaret har til formål at gøre det lettere for partnere at skabe og udvikle Erasmus+ projekter, hvor innovation i undervisning og læring er i fokus. Seminaret er en god mulighed for at skabe partnerskaber og projektidéer på tværs af sektorer og organisationer, der arbejder med innovative idéer og løsninger.

Deltagerne opfordres til at dele eventuelt opnåede erfaringer om undervisnings- eller læringsmetoder såsom Gamification, Technology Enhanced Learning, Creative Learning og Evolving Learning Technologies. Deltagerne vil få mulighed for at skabe netværk på tværs af europæiske landegrænser til fremtidige projekter.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Dublin og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 10. december 2019.

Kontakt

Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk
Senest opdateret 16. marts 2020