Gå til indhold

Online træningskursus i digitalt ungdomsarbejde

De tyske og finske nationalagenturer åbner de digitale døre op for et 3,5 uger langt online arrangement, der skal føre ungdomsudvekslinger ind i den digitale tidsalder.
  • Tid og sted
  • Hvornår 26. maj 2020 16:30 til 17. juni 2020 19:00
  • Hvor Online

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til ungdomsarbejdere, som ønsker at implementere og forbedre brug af digitale platforme i ungdomsudvekslinger.

Formål

Formålet med arrangementet "MOVE IT - Youth Mobility in The Digital Era" er at klæde både nye og erfarne ungdomsarbejdere på til arbejdet med unge under Det Europæiske Solidaritetskorps og Erasmus+ Ungdom med digitale platforme som udgangspunkt.

Konceptet er udviklet gennem de seneste år, men er som følge af den igangværende sundhedskrise blevet yderst relevant. Arrangementet er opdelt i to blokke, der i første omgang tager afsæt i den nuværende situation og i anden del skuer et årti frem, hvor den digitale platform i endnu højere grad kommer til at forme arbejdet med ungdomsudvekslinger.

Arrangementet vil indeholde alt fra spørgetimer, keynotes, webinarer og en tilbagevendende onlinebar, så både netværk kan styrkes, diskussioner startes, og ideer deles blandt deltagerne. Deltagere kan frit vælge imellem hvilke dele af arrangementet, de ønsker at deltage i.

Da arrangementet forløber over 3,5 uge vil der være rig mulighed for at kunne deltage i alle arrangementets dele og afsøge de mange aspekter af ungdomsmobilitet i den digitale æra.

Deltagere vil efter arrangementet have de fornødne værktøjer til at designe og planlægge ungdomsudvekslinger indenfor digitale platforme.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Det engelsksprogede arrangement er gratis og kræver kun en internetforbindelse samt eventuelt webkamera og mikrofon.

Der er tilmeldingsfrist den 17. maj 2020.

Kontakt

Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 07. maj 2020

Afsendere