Gå til indhold

Onlinekursus for kommuner om Det Europæiske Solidaritetskorps

Få viden om, hvordan I kan bruge Solidaritetskorpset til at inddrage europæiske frivillige i lokale projekter og til at understøtte jeres ungdomsarbejde. Søg senest 18. oktober.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. november 2020 til 12. november 2020
  • Hvor Online

Målgruppe

Onlinekurset 'Solidarity in Your Municipality - fostering international work by using European Solidarity Corps' henvender sig til repræsentanter fra kommuner, som ønsker viden om, hvordan deres kommune kan få gavn af og tilskud fra Det Europæiske Solidaritetskorps. 

Formål

Formålet med kurset er at give deltagerne et indgående kendskab til Det Europæiske Solidaritetskorps, som er et EU-program der siden 2018 har givet unge mellem 18 og 30 år mulighed for at arbejde som frivillig, praktikant eller lønnet medarbejder i organisationer over hele Europa. Kurset foregår over tre dage, og deltagerne vil blive præsenteret for praktiske eksempler på projekter, som er blevet implementeret i kommuner i de seneste år. Deltagerne vil også få mulighed for at finde partnerorganisationer med henblik på fremtidigt samarbejde. Kurset trækker på Finlands store erfaring med at involvere kommuner i EU-programmer, herunder at bruge EU-tilskud til at understøtte lokalt ungdomsarbejde.

Ansøg om deltagelse

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Der er ingen udgifter forbundet med deltagelse. Kurset foregår på engelsk og afholdes online, og der er plads til 25 deltagere. Kurset afholdes af det finske nationalagentur for Det Europæiske Solidaritetskorps.

Kontakt

Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 18. september 2020

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps