Gå til indhold

Onlinekursus i at planlægge og realisere ungdomsudvekslinger

Onlinekurset 'Star of Europe' tager udgangspunkt i en ungdomsudveksling fra start til slut med fokus på den unges deltagelse i processen.
  • Tid og sted
  • Hvornår 23. november 2020 til 28. november 2020
  • Hvor Online

Målgruppe

Onlinekurset henvender sig til ungdomsarbejdere med ingen, nogen eller stor erfaring inden for ungdomsudvekslinger, og som ønsker at inkludere de unge i planlægningen af projekter.

Formål

Hvordan skal ungdomsudvekslinger udføres? Der kan nogle gange opstå tvivl, når teori skal omsættes til praksis og den gode idé til en ungdomsudveksling skal føres ud i livet.

Med fokus på at den unge skal være medskaber på projekter, vil kursister få indførelse i en ungdomsudvekslings ’livscyklus’ fra start til slut. Kursister vil få en øget forståelse for aktiv involvering af unge i ungdomsudvekslingerne, og vil få redskaber til at øjne nye læringsmuligheder for den unge i processen.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. 

Tilmelding

Træningskurset er arrangeret af det finske nationalagentur for Erasmus+, men afholdes online i perioden den 23.-28. november. Der kræves en virksom internetforbindelse, og det er et krav, at ansøgere er myndige. Desuden vil ansøgere, der arbejder direkte med grupper af unge, prioriteres.

For at deltage skal du ansøge om deltagelse i kurset via SALTO-YOUTH'S hjemmeside. Der er ansøgningsfrist den 2. november 2020.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 26. oktober 2020

Afsendere