Gå til indhold

Onlinekursus i ungdomsudvekslinger for nybegyndere

Skal I afholde jeres første ungdomsudveksling? Eller vil I bare gerne have en grundig introduktion til denne type af projekt i Erasmus+? Så er onlinekursuset 'BiTriMulti' relevant for jer. Søg senest 5. november.
  • Tid og sted
  • Hvornår 30. november 2020 til 11. december 2020
  • Hvor Online

Målgruppe

Onlinekurset 'BiTriMulti - Multilateral Training Course for Newcomers in Youth Exchanges' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere med ingen eller begrænset erfaring inden for ungdomsudvekslinger og Erasmus+.

Formål

Formålet med kurset er at klæde deltagerne på til at planlægge en ungdomsudveksling af høj kvalitet. Som deltager får du desuden vejledning i at anvende Youthpass til at dokumentere læringsudbytte. Kurset består af en blanding af onlinemøder, gruppearbejde og individuelt arbejde. E-læringsplatformen SALTO HOP vil blive benyttet.

Ansøg om deltagelse

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Der er ingen udgifter forbundet med deltagelse. Kurset afholdes af det græske nationale agentur for Erasmus+ i samarbejde med SALTO Training & Cooperation (SALTO Resource Centre). Kurset foregår online og på engelsk den 30. november - 11. december 2020. Der er ansøgningsfrist den 5. november 2020.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 25. september 2020

Afsendere