Gå til indhold

Skab et aktivt læringsmiljø gennem Erasmus+ og eTwinning

Det 21. århundredes innovative læringsmetoder og –tilgange kræver nye kompetencer og værktøjer. Dette seminar vil behandle muligheder og fordele ved inddragelsen af Erasmus+ og eTwinning i det moderne klasserum.
 • Tid og sted
 • Hvornår 15. oktober 2020 til 18. oktober 2020
 • Hvor Sofia, Bulgarien

Målgruppe

Seminaret henvender sig til lærere og ledere i skolesektoren, der har interesse i at udvikle og forandre det traditionelle klasserum til et moderne læringsmiljø med eleverne i centrum.

Indhold

Seminaret vil ruste undervisere til at skabe et aktivt læringsmiljø med eleverne i centrum. Dette indbefatter tilegnelse af faglige værktøjer samt viden om mulighederne ved at inddrage eTwinning og Erasmus+ i undervisningen.

Formålet med seminaret er dermed at gøre undervisere mere fortrolige med brugen af moderne læringsmetoder, herunder læringsværktøjer, der kan bidrage til at skabe et aktivt og understøttende læringsmiljø.

Desuden vil der være mulighed for at møde andre europæiske kollegaer samt finde partnere til fremtidige Erasmus+ og eTwinning-projekter.

Tilmelding

Seminaret foregår på engelsk og afholdes af det bulgarske Erasmus+ kontor i samarbejde med det bulgarske Human Resource Development Centre.
Deltagelse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Rejseomkostninger for op til 3700 kr. dækkes af det danske Erasmus+ kontor.

Ansøgningsfristen er overskredet.

  Kontakt

  Alexander Theis Kjærby Andersen
  Fuldmægtig
  Tlf.: +45 72 31 89 05
  Email: atka@ufm.dk

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 13. oktober 2020