Gå til indhold

Studiebesøg til Helsinki om ungdomsarbejde i kommunalt regi

Kom med til landet med de tusind søer den 3.-7. maj 2020 og lær om, hvordan ungdomsarbejde implementeres i finske kommuner. Søg senest 10. marts 2020.
  • Tid og sted
  • Hvornår 03. maj 2020 til 07. maj 2020
  • Hvor Helsinki, Finland

Målgruppe

Studiebesøget 'Municipal Youth Work Practices in Finland' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som ønsker at vide, hvordan Finlands ungdomsarbejde er organiseret, og som ønsker inspiration til, hvordan kvaliteten af lokalt ungdomsarbejde kan øges gennem samarbejde med forskellige interessenter.

Formål

Formålet med studiebesøget er at give deltagerne en forståelse for, hvordan Finlands ungdomsarbejde er organiseret, herunder at give deltagerne mulighed for at udbygge faglige netværk. Studiebesøget er inspireret af det europæiske partnerskabsprojekt, Europe Goes Local, som har til hensigt at styrke den europæiske dimension i kommunalt ungdomsarbejde.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det finske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i Helsinki, Finland den 3.-7. maj 2020 (inklusiv to rejsedage) og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 10. marts 2020.

Afsendere

Senest opdateret 02. juni 2020