Gå til indhold

Træningskursus i de europæiske Youth Goals

Træningskurset "You Go Youth Goals", bliver som følge af sundhedskrisen præsenteret i et nyt format med et online træningskursus i juni og et forventet fysisk møde i Luxembourg i efteråret 2020.
  • Tid og sted
  • Hvornår 09. juni 2020 til 12. juni 2020

Målgruppe

Kurset henvender sig til ungdomsarbejdere med nogen eller stor erfaring indenfor ungdomsdeltagelse, og som ønsker at implementere de europæiske Youth Goals under Det Europæiske Solidaritetskorps.

Formål

Formålet med træningskurset er at klæde både nye og erfarne ungdomsarbejdere på til arbejdet med unge under Det Europæiske Solidaritetskorps.

Udover en række moduler á 60-90 minutter i tidsrummet 9-12 juni 2020, vil deltagerne få mulighed for at diskutere og støtte hinanden igennem efterfølgende online gruppearbejde, hvor værktøjerne vil kunne bruges til at designe og planlægge projekter samt til at dele erfaringer.

Træningskurset er planlagt til at afsluttes i efteråret 2020 med et fysisk 2-dages møde i Luxembourg for deltagere, der har afsluttet online-delen (Der tages forbehold for ændringer af det fysiske møde som følge af sundhedskrisen og nationale retningslinjer).

Deltagere vil efter kurset have de fornødne værktøjer til at designe og planlægge projekter, der har til sigte at aktivere unge med udgangspunkt i de europæiske Youth Goals.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. 

Tilmelding

Der er tilmeldingsfrist den 15. maj 2020. Grundet et begrænset maksimalt deltagerantal, forbeholdes retten til at udvælge ansøgere på baggrund af erfaring på ungdomsområdet. 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 29. april 2020

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps