Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Træningskursus for ungdomsarbejdere om værdien af ikke-formel læring

Træningskursus for ungdomsarbejdere om værdien af ikke-formel læring

Har du lyst til at gennemføre internationale aktiviteter for unge med fokus på ikke-formel læring? Så kom med på træningskursus i Georgien den 26. - 31. juli 2020. Søg senest den 20. april.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

23. juni 2020 til 28. juni 2020
Georgien

Målgruppe

Træningskurset 'The Power of Non Formal Education' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som ønsker at få en forståelse for værdien af ikke-formel læring, herunder at forholde sig kritisk til sin egen praksis i arbejdet med unge.

Formål

Formålet med kurset er at introducere deltagerne til ikke-formel læring samt mulighederne inden for Erasmus+ Ungdom. Kurset varer fem hele dage, og deltagerne vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. Kurset har fokus på ikke-formel læring.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk og afholdes i Georgien, og er åbent for i alt 30 deltagere fra alle programlande, som er med i Erasmus+.

Der er ansøgningsfrist den 20. april 2020.

Senest opdateret 18. februar 2020