Gå til indhold

Træningskursus for ungdomsarbejdere om værdien af ikke-formel læring

Har du lyst til at gennemføre internationale aktiviteter for unge med fokus på ikke-formel læring? Så kom med på træningskursus i Georgien den 26. - 31. juli 2020. Søg senest den 20. april.
  • Tid og sted
  • Hvornår 23. juni 2020 til 28. juni 2020
  • Hvor Georgien

Målgruppe

Træningskurset 'The Power of Non Formal Education' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som ønsker at få en forståelse for værdien af ikke-formel læring, herunder at forholde sig kritisk til sin egen praksis i arbejdet med unge.

Formål

Formålet med kurset er at introducere deltagerne til ikke-formel læring samt mulighederne inden for Erasmus+ Ungdom. Kurset varer fem hele dage, og deltagerne vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. Kurset har fokus på ikke-formel læring.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk og afholdes i Georgien, og er åbent for i alt 30 deltagere fra alle programlande, som er med i Erasmus+.

Der er ansøgningsfrist den 20. april 2020.

Afsendere

Senest opdateret 02. juni 2020