Gå til indhold

Træningskursus om kvalitet i Det Europæiske Solidaritetskorps

Hvordan kan I som organisation udvikle kvaliteten af jeres volontørprojekter? Få svar og inspiration i Østrig den 24.-28. februar 2020. Ansøg senest den 2. januar.
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. februar 2020 til 28. februar 2020
  • Hvor Yspertal, Østrig

Målgruppe

Træningskurset 'TOSCA' (Training and Support for Organisations in the Solidarity Corps) er for repræsentanter for organisationer, som besidder et Quality Label eller akkreditering, og som har igangværende volontørprojekter. Som deltager skal du have en central rolle i arbejdet med volontørprojekterne, herunder at bidrage til at udvikle kvaliteten af dem.

Formål

Formålet med 'TOSCA' er at fremme en fælles forståelse af de vigtigste kriterier for kvalitet i Det Europæiske Solidaritetskorps, herunder at diskutere udfordringer, muligheder, guidelines og procedurer i programmet. Træningskurset indeholder en online, forberedende del med hjemmeopgaver, som skal løses inden deltagelsen i selve kurset, som foregår den 24.-28. februar 2020.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det østrigske agentur for Det Europæiske Solidaritetskorps. Studiebesøget finder sted i Yspertal i Østrig og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 2. januar 2020.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 18. december 2019

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps