Gå til indhold

Træningskursus om kvalitet i ungdomsudvekslinger

Har I gennemført en ungdomsudveksling, og vil I forbedre jeres fremtidige projekter? Så kom med til Holland den 2.-7. februar 2020. Søg senest 3. december 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 02. februar 2020 til 07. februar 2020
  • Hvor De Glind, Holland

Målgruppe

Træningskurset 'Advanced Training on Quality' (ATOQ) henvender sig til ungdomsarbejdere, som har erfaring med at gennemføre mindst én ungdomsudveksling.

Formål

Formålet med træningskurset er at give deltagerne mulighed for at gå i dybden med, hvad der kræves for at gennemføre en ungdomsudveksling af høj kvalitet. I løbet af kurset vil der bl.a. blive arbejdet med, hvordan man kan øge kvaliteten af sit samarbejde med partnere, unges aktive deltagelse, interkulturel læring og effekt i projekterne. Kurset faciliteres af tre trænere og varer fire arbejdsdage.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det hollandske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i De Glind i Holland den 2.-7. februar 2020 og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 3. december 2019.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 02. juni 2020

Afsendere