Gå til indhold

Kontaktseminar om solidaritet og frivillighed i Det Europæiske Solidaritetskorps

Vil jeres organisation være en del af Det Europæiske Solidaritetskorps? Så kom med på kontaktseminar i Budapest den 24. - 29. maj 2020. Søg senest den 13. april.
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. maj 2020 til 29. maj 2020
  • Hvor Budapest, Ungarn

Målgruppe

Kontaktseminaret 'Solidarity' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som er interesserede i at vide, hvordan frivillighed og solidaritet spiller sammen i Det Europæiske Solidaritetskorps, og som i kraft af deres rolle i organisationen kan implementere projekter

Formål

Formålet med kontaktseminaret er at introducere deltagerne til frivillighed for Det Europæiske Solidaritetskorps, herunder at lade deltagerne opbygge netværk og partnerskaber på tværs af lande. Kurset varer fire hele dage (plus to rejsedage), og deltagerne vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. Kurset har fokus på ikke-formel læring og pædagogiske redskaber.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af Det Europæiske Solidaritetkorps. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes i Budapest, og er åbent for i alt 30 deltagere fra alle lande, som er med i Det Europæiske Solidaritetskorps.

Der er ansøgningsfrist den 13. april 2020.

Handlinger tilknyttet webside

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps
Senest opdateret 02. juni 2020