Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2020 Træningskursus om ungdomsudvekslinger for nybegyndere

Træningskursus om ungdomsudvekslinger for nybegyndere

Skal I afholde jeres første ungdomsudveksling? Eller vil I bare gerne have en grundig introduktion til denne type af projekt inden for Erasmus+? Så kom med til Slovakiet den 17.-21. marts 2020. Søg senest den 5. januar 2020.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk

Tid og sted

17. marts 2020 til 21. marts 2020
Slovakiet

Målgruppe

Træningskurset 'BiTriMulti - Multilateral Training Course for Newcomers in Youth Exchanges' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere med ingen eller begrænset erfaring inden for ungdomsudvekslinger og Erasmus+.

Formål

Formålet med træningskurset er at klæde deltagerne på til at planlægge en ungdomsudveksling af høj kvalitet. Som deltager får du desuden vejledning i at anvende Youthpass til at dokumentere læringsudbytte.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det slovakiske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i Slovakiet den 17.-21. marts 2020 og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 5. januar 2020.

Senest opdateret 30. september 2019