Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2020 Webinar om formidling af de europæiske Youth Goals

Webinar om formidling af de europæiske Youth Goals

Med udgangspunkt i europæisk ungdomsdeltagelse inviterer det estiske Erasmus+ kontor til webinar, hvor deltagere kan få tips og tricks til at formulere budskaber med pondus.

Tid og sted

07. maj 2020 fra kl. 14:00 til 16:00

Målgruppe

Webinaret henvender sig til ungdomsarbejdere og politiske aktører, der har ingen eller nogen erfaring med at formidle de europæiske Youth Goals i deres professionelle virke.

Formål

Formålet med webinaret er at klæde både nye og erfarne ungdomsarbejdere og politiske aktører til at formidle Youth Goals på en praktisk og forståelig facon.

Webinaret dirigeres af en af udviklerne bag de europæiske Youth Goals, Martin Kitzberger, Annina Kurki, der er en af drivkræfterne bag "Young people, values and EU"-modellen samt drama- og teaterlærer Lauri Keskiväli.

Efter webinaret vil deltagere have fået inspiration til at kunne formidle komplekse problemstillinger vedrørende de europæiske Youth Goals i et letforståeligt og klart sprog, samt have fået tips til at implementere målene lokalt og nationalt. 

Deltagere vil desuden få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse. 

Tilmelding

Der er tilmeldingsfrist den 3. maj 2020. Det er gratis at deltage i webinaret, der foregår på engelsk på videolink-platformen Zoom.  

Senest opdateret 29. april 2020