Gå til indhold

Webinar om solidaritet i Europa

European Solidarity Corps Resource Center inviterer sammen med de østrigske og finske nationalagenturer til gratis webinar den 7. maj 2020.
Det Europæiske Solidaritetskorps
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk
Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk

Tid og sted

07. maj 2020 fra kl. 14:00 til 17:15

Målgruppe

Webinaret “Europe talks Solidarity: Bridges for European Solidarity Corps” henvender sig til ungdomarbejdere, som ønsker at lære mere om studiet "4Thought for Solidarity" og vil finde inspiration samt indgå i en diskussion om, hvordan konceptet solidaritet i Europa kan anvendes i praksis.

Formål

Webinaret tager udgangspunkt i det transnationale samarbejde mellem forfatterne bag studiet "4Thought for Solidarity":  Snezana Baclija Knoch og Susie Nicodemi samt kandidatstuderende og freelancementor Maja Drobne. Ordstyrerposten bestrides af den østrigske freelancementor og konsulent MarCus Sultanito Vrecer, der har en tyveårig lang karriere indenfor pædagogiske og interkulturelle udvekslinger med et globalt sigte.

Tilsammen vil de med webinarets deltagere dykke ned i konceptet solidaritet i Europa. Udgangspunktet bliver en debat om en nuanceret og fælles forståelse af konceptet solidaritet, der skal inspirere og dele den gode praksis i Det Europæiske Solidaritetskorps, med perspektivering til den nuværende situation indenfor Europas grænser.

Deltager vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på deltagelse i webinaret.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Det gratis engelsksprogede webinar afholdes på videolink-platformen Zoom og kræver kun en internetforbindelse samt eventuelt webkamera og mikrofon.

Der er tilmeldingsfrist den 6. maj 2020

Senest opdateret 01. maj 2020