Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Europa-Kommissionen inviterer til online informationssession om Centres of Vocational Excellence

Europa-Kommissionen inviterer til online informationssession om Centres of Vocational Excellence

Kommissionen vil i forbindelse med denne begivenhed give dig information om, hvordan du forbereder og indsender projektforslag, hvordan projektevalueringsprocessen foregår og finansieringsaspekterne.

Tid og sted

30. april 2021 fra kl. 09:30 til 12:30
Online - link findes i opslaget

Efter offentliggørelsen af det nye Erasmus+-program har Europa-Kommissionen med støtte fra Det Europæiske Uddannelses- og Kulturforvaltningsorgan (EACEA) arrangeret en online informationssession for at præsentere målene for CoVE-initiativet samt de finansieringsmuligheder, der er tilgængelige via Erasmus+-programmet.

Deltag i arrangementet

Tilmelding til arrangementet er ikke påkrævet. Følg blot nedenstående link på dagen for arrangementet for at deltage.

Arrangementet inkluderer et Slido-vindue (integreret i web-streamingen), så du kan interagere med andre deltagere. Der opfordres til at oprette forbindelse til Slido ved hjælp af et af disse link:

Deltagerne opfordres til at sende deres spørgsmål til kommissionen på forhånd. Spørgsmål kan dog også sendes under og efter sessionen.

Senest opdateret 28. april 2021