Gå til indhold

Invitation til virtuel konference om rekruttering af Erasmus+-studerende

Det svenske Erasmus+-kontor inviterer til online konference om rekruttering af Erasmus+-studerende på de videregående uddannelser.
  • Tid og sted
  • Hvornår 20. maj 2021 til 21. maj 2021
  • Hvor Sted: Online

Målgruppe

Konferencen “Erasmus+ alumni students as ambassadors” er målrettet internationale koordinatorer og andre, der arbejder med formidling om udvekslingsmuligheder samt studerende, som har erfaring med Erasmus+.

Formål

Formålet med konferencen er at styrke de videregående uddannelsesinstitutioners arbejde med at sikre en bredere rekruttering af Erasmus+-studerende.

Konferencen tager udgangspunkt i det svenske ”student ambassador”-koncept, hvor tidligere Erasmus+-studerende rekrutterer nye Erasmus+-studerende. På konferencen vil studerende og ansatte, som har interesse for at udbrede kendskabet til Erasmus+, blive præsenteret for en række promoveringsværktøjer og rekrutteringseksempler.

På baggrund af det nye Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) vil der også blive delt ”best practise” eksempler og være mulighed for at erfaringsudveksle. Konferencen vi bestå af workshops, netværksaktiviteter og oplæg.

Praktisk

Konferencen arrangeres af det det svenske Erasmus+-kontor (Swedish Council for Higher Education) i Stockholm. Deltagelse er gratis. Bemærk dog at antallet af pladser er begrænset. Som forberedelse til konferencen vil de udvalgte deltagere blive inviteret til et kort online pre-meeting (30 minutter). Efter konferencen vil styrelsen arrangere et online opsamlingsmøde (45 minutter), hvor der vil blive fulgt op på konferencens resultater.

 

Ansøgning

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde denne ansøgningsformular. Ansøgningsfristen er d. 15. marts 2021 klokken 12. Deltagere udvælges ud fra motivationsbeskrivelser samt hensyn til geografisk og institutionel spredning. De udvalgte kandidater bliver kontaktet af styrelsen efter ansøgningsfristen. 

Ansøgningsfrist:

15. marts 2021 klokken 12.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 14. december 2021