Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2021 Kontaktseminar for planlægning af inkluderende uddannelse

Kontaktseminar for planlægning af inkluderende uddannelse

Det polske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med henblik på at implementere strategier om inklusion og diversitet i de kommende mobilitets- og partnerskabsprojekter.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

18. maj 2021 til 28. maj 2021
Warszawa, Polen

Det polske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med henblik på at implementere strategier om inklusion og diversitet i de kommende mobilitets- og partnerskabsprojekter.

Målgruppe:

Målgruppe: Arrangementet henvender til skoleledere, projektkoordinatorer undervisere og andre beslutningstagere fra akkrediterede Erasmus-organisationer.

Til arrangementet kan Erasmus+ modtagere fra følgende sektorer deltage:

• Erasmus+ Skole: Dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse

• Erasmus+ Erhvervsrettet: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse

• Erasmus+ Voksen: Almen voksenuddannelse og folkeoplysning

Formål:

Seminaret har til formål at udfordre deltagerne til at dele eventuelt opnåede erfaringer om inkluderende uddannelse, samt at diskutere mulige løsninger vedrørende fremtiden for grupper, der har øget behov for støtte. Heraf sektorer og organisationer der arbejder med autismespektrum ​til især begavede børn.

Seminaret giver mulighed for at erfaringsudveksle på internationalt plan med særlig fokus på kortlægning, projektledelse og etablering af fremtidige Erasmus+ projekt.

Praktisk/tilmelding:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til tre deltagere til seminaret.

Aktiviteterne foregår online fordelt over 5 sessioner. Se vedhæftet program. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist:

Der er ansøgningsfrist den 30. april 2021

Senest opdateret 04. maj 2021