Gå til indhold

Onlinekursus i digitalt ungdomsarbejde

Onlinekurset 'Youth voice through a European digital radio' er relevant for alle, som vil lære om at give unge en stemme gennem digitale platforme i relation til ungdomsarbejde
  • Tid og sted
  • Hvornår 12. april 2021 til 18. april 2021
  • Hvor Online

Målgruppe

Onlinekurset 'Youth voice through a European digital radio' henvender sig til alle, som arbejder med unge mennesker, og som vil lære mere om brugen af radio-platforme i digitalt ungdomsarbejde.

Formål

Unge udtrykker sig i højere grad med meninger og følelser gennem digitale platforme, som led i en styrket og aktiv samfundsdeltagelse. Foranlediget af unges øgede interesse for at udtrykke sig gennem radio er nationalagenturerne i Italien, Kroatien, Estland, Portgula, Slovenien og Spanien gået sammen om at bygge et digitalradio-netværk og derved give Europas unge en fælles digital platform.

Formålet med kurset er at fremme og styrke de unges stemme på en radioplatform. Onlinekurset giver en grundlæggende indlæring i, hvordan en organisation kan inkorporere radioprogrammer i sit ungdomsarbejde. Kurset indeholder desuden en praktisk del, der skal sikre at den teoretiske viden omsættes til konkrete projekter.

Onlinekurset foregår i to dele: Træningskursusdelen foregår i perioden 12. april - 18. april. Den praktiske del (partnership building activity) ligger i fremtidig forlængelse af træningskurset. Det er et krav, at kursister deltager i begge aktiviteter.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

Træningskurset er arrangeret af det italienske nationalagentur for Erasmus+ og finansieres af i alt seks nationalagenturer. Der kræves ud over tilmelding en virksom internetforbindelse. Det er et krav, at deltagere aktivt medvirker i alle kursets aktiviteter

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 23. februar 2021

Afsendere