Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Onlinekursus om inklusion af udsatte unge

Onlinekursus om inklusion af udsatte unge

Onlinekurset 'Mobility Taster for Inclusion Organisations' giver overblik over tilskudsmulighederne for organisationer, som arbejder med udsatte unge

Tid og sted

23. april 2021 til 21. maj 2021
Online

Målgruppe

Det fleksible onlinekursus 'Mobility Taster for Inclusion Organisations'  henvender sig til ungdomsarbejdere, som arbejder med sårbare og udsatte unge.

Formål

Formålet med kurset er at oplyse om de tilskudsmuligheder, som organisationer har for at planlægge og eksekvere succesfulde projekter, eksempelvis ungdomsudvekslinger eller volontørophold i henholdsvis Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps. Kurset henvender sig således til nybegyndere indenfor de to EU-programmer, der allerede arbejder med sårbare og udsatte unge, og som ønsker en international dimension i deres projekter. 

Onlinekurset foregår i perioden 23. april - 21. maj. Kurset er tilrettelagt fleksibelt således at store dele af aktiviteterne kan tilgås på deltagernes foretrukne tidspunkt. Onlinekurset vil desuden indeholde onlinemøder hver fredag mellem kl. 15:00-17:00 (CET).

Efter deltagelse i onlinekursets aktiviteter vil kursister kunne planlægge projekter i Erasmus+ eller Det Europæiske Solidaritetskorps med fokus på inklusion af sårbare og udsatte unge. Kursister vil derudover kunne få feedback på potentielle projekter.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

Træningskurset er arrangeret af det slovenske nationalagentur for Erasmus+. Der kræves en virksom internetforbindelse, og det er et krav, at deltagere aktivt medvirker i alle kursets aktiviteter. Ansøgningsfristen er den 7. april.

Senest opdateret 23. februar 2021