Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Onlinekursus for nybegyndere om ungdomsudvekslinger

Onlinekursus for nybegyndere om ungdomsudvekslinger

Onlinekursuset 'BiTriMulti' henvender sig til alle ungdomsarbejdere, som ønsker at gennemføre ungdomsudvekslinger.

Tid og sted

10. maj 2021 til 21. maj 2021
Online

Målgruppe

Onlinekurset 'BiTriMulti (BTM) - Online Training Course for Newcomers in Youth Exchanges' henvender sig til ungdomsarbejdere med lille eller ingen erfaring med ungdomsudvekslinger. 

Formål

Formålet med onlinekurset er at give en læringsoplevelse til praktikere inden for ungdomsarbejde med henblik på at styrke kompetencer og udvikle succesfulde projekter med ungdomsudvekslinger.

Kursets formål er at introducere kursister til Erasmus+, og hvordan ungdomsudvekslinger kan styrke unges aktive samfundsdeltagelse. Deltagere vil efter kurset have fået de grundlæggende redskaber til at kunne planlægge en ungdomsudveksling baseret på ikke-formel læring.

Onlinekursets tilrettelæggelse med gruppearbejde lægger i høj grad op til, at deltagere vil kunne styrke deres internationale netværk og potentielt finde samarbejdspartnere til ungdomsudvekslinger.

Onlinekurset foregår i perioden 10. maj - 21. maj. Kurset er tilrettelagt i dagstimerne med plenum-møder hver mandag, onsdag og fredag á 4 timers varighed. Der vil desuden være individuelle opgaver samt gruppearbejde i den mellemliggende tid. 

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

Træningskurset er arrangeret af det græske nationalagentur for Erasmus+. Der kræves ud over tilmelding en virksom internetforbindelse, mikrofon og eventuelt kamera til gruppearbejde. Ansøgningsfristen er den 19. marts.

Senest opdateret 23. februar 2021