Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Onlinekursus for ungdomsarbejdere om digitalisering

Onlinekursus for ungdomsarbejdere om digitalisering

Det fleksible onlinekursus 'Digital Youth Work' er relevant for alle, som vil lære om emner som digitalisering og onlinesikkerhed i relation til ungdomsarbejde.

Tid og sted

01. marts 2021 til 29. marts 2021
Online

Målgruppe

Onlinekurset "Digital Youth Work" henvender sig til alle, som arbejder med unge mennesker, og som vil lære mere om digitalt ungdomsarbejde.

Formål

Digitalt ungdomsarbejde er en af hjørnestenene i europæisk ungdomspolitik. Formålet med kurset er at fremme den gode praksis og sikre kvalitet i implementering af digitaliseringen i ungdomsarbejde blandt organisationer. Onlinekurset giver en grundlæggende indføring i den nyeste viden på området samt praktiske redskaber til at planlægge og eksekvere forløb digitalt.

Onlinekurset foregår i perioden 1. marts - 29. marts og består af otte moduler, herunder animerede videoer, eksempler på god praksis, erfaringsudveksling mellem deltagerne og praktiske værktøjer. Herudover afholdes fire webinarer i løbet af kurset, som foregår på følgende tidspunkter:

  • 4. marts kl. 15-16 dansk tid
  • 12. marts kl. 15-16 dansk tid
  • 17. marts kl. 15-16 dansk tid
  • 25. marts kl. 15-16 dansk tid.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

Træningskurset er arrangeret af det litauiske nationalagentur for Erasmus+ og finansieres af i alt 11 nationalagenturer, herunder Danmark. Der kræves ud over tilmelding kun en virksom internetforbindelse. 

For at deltage skal du tilmelde dig kurset via Canvas.

Senest opdateret 23. februar 2021