Gå til indhold

Onlinekursus: Gør en forskel med et solidaritetsprojekt

Kurset er for unge mellem 18 og 30 år samt ungdomsarbejdere, som ønsker at opbygge et solidaritetsprojekt i Det Europæiske Solidaritetskorps.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. april 2021 til 23. april 2021
  • Hvor Online

Målgruppe

Kurset 'Act Locally, Think Globally: How to Build a Solidarity Project' henvender sig til unge mellem 18 og 30 år og ungdomsarbejdere.

Formål og indhold

Formålet med kurset er at introducere deltagerne for, hvad solidaritetsprojekter i Det Europæiske Solidaritetskorps er, samt at gøre deltagerne i stand til at designe et solidaritetsprojekt af høj kvalitet. I løbet af kurset vil deltagerne udforske værktøjer til at facilitetere interkulturelle læringsprocesser. Kurset består dels af fem møder via Zoom, tre dage med coaching, samt en række aktiviteter på onlineplatformen HOP.

Solidaritetsprojekter er for grupper af minimum fem unge, som ønsker at udvikle og gennemføre et projekt af to til 12 måneders varighed i deres eget land. Projektet skal have et tema, som deltagerne i gruppen ønsker at udforske sammen, og som kan omsættes til konkrete aktiviteter. Selvom projektet skal være lokalt forankret, skal det også tydeligt adressere problemstillinger, som prioriteres inden for rammerne af Det Europæiske Solidaritetskorps.

Ansøg om deltagelse

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 7. april 2021. Der er ingen udgifter forbundet med deltagelse. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes af det græske nationale agentur for Det Europæiske Solidaritetskorps.

Kontakt

Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. marts 2021

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps