Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Onlinekursus i digitalt ungdomsarbejde

Onlinekursus i digitalt ungdomsarbejde

Ønsker du og din organisation viden og redskaber til at træde ind i den digitale tidsalder, så er onlinekurset 'Digital Youth Work' relevant for jer.

Tid og sted

16. oktober 2020 til 20. november 2020
Online

Målgruppe

Onlinekurset "Digital Youth Work" henvender sig til ungdomsarbejdere med ingen, nogen eller stor erfaring inden for digitalt ungdomsarbejde.

Formål

Digitalt ungdomsarbejde er en af hjørnestenene i europæisk ungdomspolitik. Formålet med kurset er at fremme den gode praksis og sikre kvalitet i implementering af digitaliseringen i ungdomsarbejde blandt organisationer. Onlinekurset giver en grundlæggende indlæring i den nyeste viden på området samt praktiske redskaber til at planlægge og eksekvere forløb digitalt.

Onlinekurset består af otte moduler, hvoraf halvdelen vil være tilgængelige den 16. oktober - 20. november. Anden fase af kurset vil finde sted frem til sommeren 2021. Hvert modul udkommer på ugentlig basis og kan tilgås på fleksible tidspunkter.

Deltagere vil få mulighed for at udarbejde et Youthpass som bevis på kursusdeltagelse.

Tilmelding

Træningskurset er arrangeret af det litauiske nationalagentur for Erasmus+, men afholdes online i perioden den 16. oktober - 20. november. Der kræves ud over tilmelding kun en virksom internetforbindelse. 

For at deltage skal du tilmelde dig kurset via SALTO-YOUTH'S hjemmeside. Der er tilmeldingsfrist den 14. november 2020.

Senest opdateret 26. oktober 2020