Gå til indhold

Onlinekursus om bæredygtighed og ungdomsarbejde

Få inspiration og værktøjer til at bringe emner som klimaforandringer og bæredygtighed i spil i jeres daglige arbejde med unge. Søg senest den 13. april.
  • Tid og sted
  • Hvornår 11. maj 2021 til 14. maj 2021
  • Hvor Online

Målgruppe

Kurset 'Youth Leadership for Sustainable Development' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år, som er interesserede i at arbejde med klimaforandringer og bæredygtig udvikling.

Kurset har til formål at støtte ungdomsarbejdere i deres daglige arbejde med unge, som går op i miljømæssige spørgsmål. Deltagerne får mulighed for at udforske FN's udviklingsmål og får viden om, hvordan de kan opfordre til etablering af internationale partnerskaber og fremtidige projekter inden for Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps.

Kurset varer fire dage og deltagerne vil få en aktiv rolle, hvor de skal bidrage med deres egen viden og erfaring. Kurset foregår via Zoom og vil gøre brug af en række online platforme og værktøjer.

Ansøg om deltagelse

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 13. april 2021. Der er ingen udgifter forbundet med deltagelse. Aktiviteten foregår på engelsk og afholdes af det portugisiske nationalagentur for Erasmus+.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 23. marts 2021

Afsendere