Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2021 Onlineseminar: Opbygning af kapacitet - Familie og skole sammen om trivsel

Onlineseminar: Opbygning af kapacitet - Familie og skole sammen om trivsel

Det finske og islandske Erasmus+-kontor inviterer til onlineseminar for skolesektoren, der sætter forældreengagement og familieskoler på dagsordenen.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

19. april 2021 til 20. april 2021
Online

Målgruppe

Seminaret henvender sig til lærerfagligt personale i skolesektoren, dvs. ledere, lærere, speciallærere og andre professionelle, herunder psykologer, uddannelsesvejledere samt undervisere på læreruddannelser.

Indhold

Seminaret har fokus på familie og omsorgstageres involvering i børns grundskoleuddannelse, dvs. 0. til 10. klasse. Nogle familier har brug for støtte til at opbygge kapacitet til at kunne hjælpe deres børn med at opnå de uddannelsesmæssige mål. Gennem samarbejde med skolerne vil de kunne få de nødvendige ressourcer til at styrke børns trivsel. Hjemlige omgivelser, der indbyder til læring, såvel som forældres engagement i skoleaktiviteterne har en stor indflydelse på børns motivation til at lære. 

Formålet med seminaret er at finde nye måder at støtte elever, der er i risiko for tidligt skolefrafald ved at dele metoder og værktøjer blandt lærerfagligt personale.

Tilmelding

Seminaret foregår på engelsk og er arrangeret af det finske og islandske Erasmus+-kontor. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Der er ansøgningsfrist den 29. marts 2021 kl. 12.00.

Senest opdateret 23. februar 2021