Gå til indhold

Informationsmøde om mulighederne i Erasmus+ og Nordplus for VUC'er

Forud for næste ansøgningsfrist i oktober 2023 inviterer Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til et informationsmøde om mulighederne i Erasmus+ og Nordplus for VUC’er. Mødet foregår den 31. august ved VUC Fyn i Odense for alle interesserede VUC’er.
  • Tid og sted
  • Hvornår 31. august 2023 fra 10:00 til 14:00
  • Hvor VUC Fyn, Lokale U310
    Kottesgade 6, 5000 Odense
  • Målgruppe Alle VUC'er interesseret i mulighederne i Erasmus+ og Nordplus.

Globus og logoer fra Erasmus+ og Nordplus

Hvem henvender informationsmødet sig til?

Mødet er henvendt VUC’er, som vil informeres og inspireres til at deltage i Erasmus+ og Nordplus og opnå tilskud til gennemførsel af internationale projekter. Det kræver ingen erfaring med Erasmus+ og Nordplus at deltage. Mødets hensigt er at give dig og din institution grundlag for at kunne gå videre med at udarbejde en ansøgning om tilskud. Der vil derfor være rig mulighed for at stille spørgsmål og få konkret vejledning.

 

Informationsmødets indhold

På mødet vil Uddannelses- og Forskningsstyrelsen fortælle om, hvilke muligheder Erasmus+ og Nordplus giver VUC’er. Blandt andet vil vi sætte fokus på kursistmobilitet, forberedende besøg, kontaktseminarer, partnersøgning, muligheder for akkreditering og samarbejdsprojekter.

Skoler, der har erfaring med Erasmus+ og Nordplus, vil også komme og fortælle om deres konkrete erfaringer med internationalt arbejde, herunder hvordan de kom i gang med at søge tilskud, og hvad det har betydet for deres videre arbejde i voksenlæringssektoren.  

Der vil blive serveret frokost i pausen, hvor der også er mulighed for at netværke.  

Efter mødet er I velkomne til at kontakte Uddannelses- og Forskningsstyrelsen for yderligere vejledning. I finder kontaktoplysninger nederst på siden. Hvis I allerede nu har spørgsmål, så er I velkomne til at sende disse til os på forhånd.

 

Tilmelding:

Deltagelse er gratis, og vi byder på frokost, kaffe og the undervejs.

Du tilmelder dig ved at klikke på det nedenstående link og udfylde tilmeldingsformularen.

Deadline for tilmelding er 22. august 2023


Vil du vide mere?

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 29. august 2023