Gå til indhold

International konference: ‘Mental Health – Minds in Motion’

Det irske nationalagentur for Erasmus+ afholder en international konference med mentalt helbred som fokusområde. Konferencen samler organisationer og projektledere, der er beskæftiget med Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. november 2023 til 17. november 2023
  • Hvor Irland

Illustration

Målgruppe

Konferencen - også kaldet 'International Tool Fair - henvender sig til dig, der er beskæftiget inden for enten erhvervs-, skole- eller voksenuddannelsesområdet eller inden for ungdoms-og idrætsområdet. Du kan f.eks. arbejde som lærer, frivillig, sportstræner eller forsker.

Formål

Konferencen er centreret om temaet ‘Mental Health – Minds in Motion’. Du kan derfor forvente en konference, hvor værktøjer og tilgange til forøget mentalt helbred bliver udforsket.


Til konferencen har deltagerne bl.a. mulighed for at:

  • Udforske forskellige temaer inden for mentalt helbred.
  • Blive inspireret og opdage nye værktøjer, metoder og praktiker.
  • Dele og diskutere hvordan man burger Mental Health-værktøjer på tværs af sektorer og kontekster.
  • Opdage hvordan Mental Health-værktøjer kan bruges til at forbedre Erasmus+-projekter.

Konferencen vil give mulighed for læring og videndeling om innovative metoder og ‘best practices’ inden for både formal- og non-formal læring gennem diverse ’undervisningsværktøjer’.

Et ’undervisningsværktøj’ kan opfattes som den måde, vi implementerer uddannelsesmæssige mål til en praksis, der engagerer de studerende i læringsprocessen. Værktøjer kan bl.a. ses som simulationsøvelser, kreative workshops, rollespil, udendørsaktiviteter etc.

Praktisk

Konferencen foregår på engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til konferencen. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

16.08.2023

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig en konference via SALTO E-T.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 27. juni 2023

Afsendere