Gå til indhold

Kvalitetsuddannelse og trivsel i skolen: Studiebesøg i Frankrig

Kom på Erasmus+-studiebesøg i Frankrig med fokus på trivsel i skolen.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. juni 2023 til 16. juni 2023
  • Hvor Poitiers, Frankrig

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der er beskæftiget inden for grundskoleområdet. Du kan f.eks. være lærer, skoleleder eller ansat i en kommune, hvor du arbejder med grundskoleområdet.

Deltagerne på seminaret skal være åbne for at dele erfaringer og præsentere et værktøj eller en praksis, som er relevant i deres praksis i hensyn til kvalitetsuddannelse og trivsel i skolen.

Formål

På studiebesøget arrangeret af det franske kontor for Erasmus+ og det franske lærecenter IH2EF, vil der blive sat fokus på trivsel og sundhed i skolen, herunder eksempelvis:

  • Skoleklima
  • Bekæmpelse af diskrimination
  • Skolens lokaler og elevens plads i klasseværelset (f.eks. udvikling af psykosociale færdigheder og autonomi).

På studiebesøget får deltagerne mulighed for at høre om projekter, møde eksperter samt deltage i workshops. Ydermere giver besøget anledning til at dele erfaringer og blive bekendt med muligheder inden for Erasmus+.


Praktisk

Seminaret foregår på engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

24.04.2023

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

 

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. marts 2023

Afsendere