Gå til indhold

Kontaktseminar: Online 'Partner Finding Fair' for dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser i Erasmus+

Gode samarbejdspartnere har en afgørende betydning for kvaliteten i et Erasmus+-projekt. Derfor afholder det luxemburgske kontor for Erasmus+ en online 'Partner Finding Fair' med fokus på at skabe kontakt mellem kommende ansøgere på tværs af landegrænser.
  • Tid og sted
  • Hvornår 18. januar 2023 fra 15:00 til 17:00
  • Hvor Online

Målgruppe

Kontaktseminaret henvender sig til kommende ansøgere inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse (skolesektoren), der ønsker at indgive en ansøgning til mobilitets- eller samarbejdsprojekter i skolesektoren (KA121, KA122 og KA210) ved den kommende ansøgningsrunde i 2023.  

Formål

Kontaktseminaret afholdes via en online-platform, hvor man som ansøger kan udveksle ideer og finde partnere til ens projektideer. Via platformen kan ansøgere virtuelt bevæge sig rundt imellem forskellige tematiske områder.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at tilmelde op til fem deltagere til denne 'Partner Finding Fair'. For at komme i betragtning skal du via nedenstående link udfylde  et ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgningsfrist

16. december 2022.

Tilmelding

  • Ansøg om deltagelse via linket her (udløbet)

Kontakt

Ditte Lauritzen Mwakalukwa
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 06
Email: dlm@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. januar 2024

Afsendere