Gå til indhold

Grønne praksisser i Erasmus+-samarbejdsprojekter

Det slovakiske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar om bæredygtighed og grøn praksis i Erasmus+-samarbejdsprojekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. april 2024 til 12. april 2024
  • Hvor Bratislava, Slovakiet.

BratislavaMålgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der er beskæftiget inden for skoleområdet (grundskolens mellemtrin og udskoling samt ungdomsuddannelser) eller erhvervsuddannelsesområdet. Du har enten et igangværende samarbejdsprojekt med grøn prioritet eller planlægger at starte et. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Erasmus+-projekter inden for emnet.

Formål

Formålet med dette seminar er at samle deltagere fra både skoleområdet og erhvervsuddannelsesområdet, som er interesserede i bæredygtighed. Seminaret vil fungere som en 'showcase' af gode eksempler på samarbejdsprojekter inden for bæredygtighed og grøn praksis, som har haft betydning på både et individuelt og et organisatorisk niveau.

På seminaret vil du blandt andet få mulighed for at:

  • Etablere netværk.
  • Høre gode eksempler på Erasmus+- samarbejdsprojekter med fokus på den grønne prioritet.
  • Udveksle idéer inden for bæredygtighed og grøn praksis.

Praktisk

Da seminaret foregår på engelsk, er det en forudsætning for deltagelse at kunne tale flydende engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgningsfrist

15.02.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 20. december 2023

Afsendere