Gå til indhold

Inklusion og mangfoldighed i Det Europæiske Solidaritetskorps

Her på siden kan du hente information om strategien for øget inklusion og mangfoldighed i Det Europæiske Solidaritetskorps og relaterede tilskudsmuligheder.

I den nye programperiode for Det Europæiske Solidaritetskorps (2021-2027) er øget inklusion og mangfoldighed en klar målsætning. Programmet skal være mere tilgængeligt for såvel nye ansøgerorganisationer som for personer med færre muligheder for deltagelse. Målet er at skabe ligeværdige muligheder for deltagelse i programmet for alle, der ønsker at deltage, uanset hvilke barrierer man måtte stå over for.

National strategi for øget mangfoldighed og inklusion

På den baggrund har Uddannelses- og Forskningsstyrelsen udarbejdet en strategi for øget inklusion og større mangfoldighed i programmerne Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps samt tilhørende handlingsplaner. Heri kan du læse om baggrund, målsætninger, målgruppe, strategiske hovedindsatser og handlingsplaner.

Søg tilskud til øget inklusion

Information om muligheder for finansiel støtte til personer med færre muligheder finder du her på hjemmesiden om Det Europæiske Solidaritetskorps.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk
Alexander Clausen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 93
Email: alcl@ufm.dk
Cecilie Pedersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 59
Email: cpe@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps