Gå til indhold

Ukraine og Det Europæiske Solidaritetskorps

Her på siden kan du læse om særlige regler for deltagelse af ukrainske frivillige i Det Europæiske Solidaritetskorps (Frivilligprojekter / ESC51).

Ukraine og Erasmus+


Deltagelse af personer fra Ukraine

Personer fra Ukraine har mulighed for at deltage som frivillige på et ESC51-projekt, jf. programguiden for Det Europæiske Solidaritetskorps.

Tilladt antal ophold for deltagere fra Ukraine

Deltagere fra Ukraine, som allerede har deltaget i et kort individuelt ophold som frivillig, kan deltage i både et ekstra kort og et ekstra langt ophold som frivillig , hvis den samlede periode ikke overstiger 14 måneder.

Deltagere fra Ukraine, som har deltaget i et langt individuelt ophold (2 måneder eller længere) kan deltage I endnu et kort eller endnu et langt individuelt ophold , så længe den samlede periode ikke overstiger 14 måneder.

Sendeorganisationer for deltagere fra Ukraine

Ved behov kan ukrainske frivillige deltage i et ophold uden en ukrainsk supportorganisation. I sådanne tilfælde påtager værtsorganisationen sig alle supportorganisations ansvarsområder.

Kontakt altid ungdom@ufm.dk for yderligere information og rådgivning i sådanne tilfælde, idet der knytter sig særlige regler og opmærksomhedspunkter hertil.

Kontakt

Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps