Gå til indhold

Informationsmateriale

Her finder du informationsmateriale om nationale, nordiske og europæiske tilskudsmuligheder til projekter inden for de erhvervsrettede grund- og efteruddannelser.

Inspiration for erhvervsuddannelsesområdet


Faktaark om tilskudsmuligheder i Erasmus+ 

Få et overblik over mulighederne i Erasmus+ på området for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse.


Inspiration til internationalt uddannelsessamarbejde

I publikationen 'Erasmus+ 2021-2027 - Inspiration til internationalt uddannelsessamarbejde' finder du eksempler på indsatser inden for Erasmus+ på tværs af hele uddannelsessektoren og på ungdomsområdet.


  Overblik over de danske erhvervsuddannelser

  Undervisningsministeriet har lavet en grafisk oversigt på engelsk over opbygningen af de danske erhvervsuddannelser. Desuden er der korte beskrivelser af de enkelte uddannelsesretninger. Overblikket kan være til god hjælp for de erhvervsskoler, der indgår i internationalt samarbejde med skoler eller virksomheder i udlandet, fx gennem Erasmus+ programmet.


  30 år med europæisk uddannelsessamarbejde, 2017

  Publikationen præsenterer gode eksempler på europæisk uddannelsesarbejde i de danske institutioner og organisationer og giver samtidig et tilbageblik på 30 år med EU's uddannelsesprogram Erasmus+.

  Download publikationen (pdf)


  Video: Elever på erhvervsskolen Kold College i skole- og praktikophold i Portugal

  Filmen følger tre elever på praktik-og studieophold i Portugal.


  Film om skole- og praktikophold i udlandet med Erasmus+

  Informationsmateriale til elever på de erhvervsrettede grund- og efteruddannelser. Filmen følger Jonas og Camilla, der har været på et fire uger langt skole- og praktikophold i London. 

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 14. august 2023

  Afsendere