Gå til indhold

Status på 2017’s sidste ansøgningsrunde for Erasmus+ Ungdom

58 organisationer har søgt om tilskud til ungdomsudvekslinger, den Europæiske Volontørtjeneste og strategiske partnerskaber i den tredje og sidste ansøgningsrunde til Erasmus+ Ungdom i 2017.

58 organisationer og institutioner på ungdomsområdet har til ansøgningsfristen den 4. oktober 2017 ansøgt om tilskud for i alt 2,6 millioner euro (over 18 millioner kroner) til blandt andet at sende unge på ungdomsudvekslinger eller til at modtage frivillige fra andre lande i Europa. 

Heraf har 51 søgt tilskud til ungdomsudvekslinger og den Europæiske Volontørtjeneste (1,46 mio. euro), og 7 har søgt tilskud til at lave strategiske partnerskaber (1,13 mio. euro).

Styrelsen for Forskning og Uddannelse havde inden ansøgningsfristen meldt ud, at der var begrænsede midler til rådighed ved årets sidste frist, og det afspejler antallet af ansøgninger, som er lavere end ved de første to runder (henholdsvis 110 til ungdomsudvekslinger og den Europæiske Volontørtjeneste og 88 ansøgninger til strategiske partnerskaber). I alt har der været knap 4 millioner euro til uddeling i 2017 for alle tre tilskudsmuligheder.

Video: Ungdomsudvekslinger med Erasmus+

’Det er bare altafgørende, at vi får en verden, hvor vi har lyst til at være sammen, også på tværs af grænser', siger projektleder Karin Kjær, som har sendt unge på ungdomsudvekslinger med Erasmus+.

Næste ansøgningsfrist til mulighederne inden for Erasmus+ Ungdom er den 1. februar 2018.

 

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024

Afsendere