Kulturaftalerne: Sommersprogkurser og længerevarende ophold

Under Kulturaftalerne gives stipendier til studieophold i udlandet for danske studerende og forskere inden for de lange videregående uddannelser, og i Danmark til studieophold og sommersprogkurser for studerende og forskere fra udvalgte lande.
Kontakt
Lisbet Crone Markussen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk
Kontakt

For danske studerende og forskere: Kulturaftalerne i udlandet

Danmark har indgået aftale med Egypten, Japan, Kina, Rusland og Sydkorea om at udbyde en række stipendier til danske studerende til både længerevarende ophold og sommersprogkurser af varierende længde. Følg nedenstående links for mere information vedrørende procedurer, varighed, ansøgningsskemaer, frister mm.

Vælg destination

Israel deltager per 28. juni 2017 ikke længere i Kulturaftaleprogrammet.

Derudover udbyder flere europæiske lande stipendier til længerevarende ophold og sommersprogkurser. Information vedrørende stipendierne kan fås ved henvendelse til den pågældende lands ambassade i Danmark.

Kulturaftalerne i Danmark

Sommersprogkurser

Hvert år udbyder udvalgte kursussteder i Danmark sommersprogkurser i dansk sprog og kultur til udenlandske studerende fra 41 deltagerlande.

Længerevarende ophold

Derudover kan studerende fra Brasilien, Egypten, Japan, Kina, Rusland og Sydkorea søge om et kulturaftalestipendium for at læse på en række danske videregående uddannelsesinstitutioner.

 

 

Senest opdateret 07. august 2019