Gå til indhold

Kulturaftalerne: Længerevarende ophold i udlandet

Under kulturaftalerne gives stipendier til studieophold i udlandet for studerende og forskere inden for de lange videregående uddannelser.
Kontakt
Lisbet Crone Markussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk

Bemærk:

Regeringen har foreslået at omlægge finanslovsmidlerne til Kulturaftaleordningen med virkning fra Finanslov 2021. Det forventes derfor, at der ikke vil være midler til at udbyde nye stipendiepladser til sommersprogkurser og længerevarende studieophold i 2021.

Egypten, Japan, Kina, Rusland og Sydkorea udbyder en række stipendier både til længerevarende ophold og sommersprogkurser. Procedurer, varighed, ansøgningsskemaer, frister og anden information findes i det enkelte lands oplysningsblad i menuen til venstre.

Stipendierne kan søges af danske studerende på de lange videregående uddannelser og skal bruges til længerevarende studier. Tilsvarende kan udlændinge søge om stipendier til at komme på studieophold i Danmark.

Derudover udbyder flere europæiske lande stipendier til længerevarende ophold og sommersprogkurser. Information vedrørende stipendierne kan fås ved henvendelse til den pågældende lands ambassade i Danmark. 

Vælg destinationen

Kontakt

For flere oplysninger, send venligst en e-mail til

Senest opdateret 09. september 2020