Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Undervisningsprisen Opslag og indstilling Indstil undervisere til Undervisningsprisen 2021

Indstil undervisere til Undervisningsprisen 2021

Uddannelses- og Forskningsministeriet indkalder kandidater til Undervisningsprisen til uddeling i 2021. Fristen for indstillinger fra rektorkollegierne til Uddannelses- og Forskningsministeriet er mandag den 8. februar 2021 kl. 12.00.
Kontakt
Victoria Fuglsang-Damgaard
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 09
Email: vfu@ufm.dk

Underviservedtavle.jpeg

Uddannelses- og Forskningsministeriet uddeler Undervisningsprisen til inspirerende og engagerende undervisere på de videregående uddannelser i Danmark. Der udbydes syv undervisningspriser på hver 500.000 kroner. Heraf er 200.000 kroner en personlig hædersgave, mens 300.000 kroner kan anvendes til udviklingsaktiviteter, der understøtter et godt og engagerende undervisningsmiljø på uddannelsesinstitutionerne.

Ledelserne på de videregående uddannelsesinstitutioner kan indstille kandidater til det relevante rektorkollegium, der vurderer indstillingerne og koordinerer indstillingsprocessen på deres område. Det er rektorkollegierne, der indstiller kandidater fra egne institutioner til uddannelses- og forskningsministeren. Det skal ske via Uddannelses- og Forskningsministeriets selvbetjeningsportal e-grant.

Blyanterogbger.jpg

Frist og procedure

Indstillinger indsendes via Uddannelses- og Forskningsministeriets ansøgningssystem e-grant. Fristen for indstillinger fra rektorkollegierne til Uddannelses- og Forskningsministeriet er mandag den 8. februar 2021 kl. 12.00. Læs mere om kriterier for indstilling i opslaget.

Modtagerne af Undervisningsprisen 2021 offentliggøres ved en prisuddeling, der afholdes i efteråret 2021.

Senest opdateret 17. september 2020