Gå til indhold

Film om den gode ansøgning og tværfaglighed i Horizon 2020

21. juni 2016
To nye film guider dig til den gode ansøgning i Horizon 2020 og forklarer, hvorfor tværvidenskabeligt samarbejde er vigtigt, samt hvad man som partner får ud af det. Se filmene og del dem gerne med dit netværk.

Med de to nye film ønsker EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation at guide kommende ansøgere i Horizon 2020 hen mod den succesfulde ansøgning og belyse vigtigheden, samt fordelene, ved tværvidenskabeligt samarbejde. 

Hvorfor er det vigtigt med tværfaglighed?

I videoen stilles der skarpt på, hvorfor tværvidenskabeligt samarbejde er i højsædet i Horizon 2020, og hvad man som partner får ud af at samarbejde med andre partnere på tværs af discipliner. 

I filmen medvirker lektor David Budtz Pedersen, Aalborg Universitet København, professor Berit Heitmann, Parker Instituttet Frederiksberg Hospital, og professor Liisa Lähteenmäki, Aarhus Universitet. De giver et indblik i tværvidenskabeligt samarbejde i Horizon 2020 ud fra deres egne perspektiver samt erfaringer. 

Hvordan skriver man en god ansøgning til Horizon 2020?

Filmen forsøger at svare på, hvordan man skriver en god ansøgning om et udbudt forsknings- og innovationsemne (topic) i Horizon 2020? Hvor konsortier bestående af europæiske partnere går sammen om at løse en specifik samfundsmæssig udfordring

I filmen medvirker seniorforsker Peter E. Andersen, DTU Fotonik og lektor samt evaluator Phillipe Bonnet, IT-Universitetet i København. De guider dig igennem tre overordnede udfordringer i ansøgningsprocessen: Forberedelsen, Skriveprocessen og Evaluatoren.

Engelske versioner

Til formidling på engelsk har vi udarbejdet versioner af hver film med engelske undertekster.

Producent

Filmene er produceret af falke&blegvad for det landsdækkende rådgivernetværk EU-DK Support, som EuroCenter koordinerer.

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside