Gå til indhold

Innovation i serviceerhvervene

Forsideillustrations tekst mangler
Rådet for Teknologi og Innovation og Forsknings- og Innovationsstyrelsen afholdt den 1. november 2007 konference om innovation i serviceerhvervene. I forbindelse med konferencen udgav rådet og styrelsen analyserapporten Inside Service Innovation.
: 08. april 2008
: 978-87-920-8168-1
: 978-87-920-8170-4
: Forsknings- og Innovationsstyrelsen
: 40

Om publikationen

Rådet for Teknologi og Innovation og Forsknings- og Innovationsstyrelsen afholdt den 1. november 2007 konference om innovation i serviceerhvervene. Formålet med konferencen var at sætte fokus på serviceerhvervenes betydning og at få deltagernes idéer til, hvordan det politiske system og virksomhederne kan fremme innovation i serviceerhvervene.

I forbindelse med konferencen udgav rådet og styrelsen analyserapporten Inside Service Innovation. RTI og FI udgiver nu et debatoplæg, der samler op på resultater og anbefalinger fra både analyserapporten og konferencen. Formålet er at lægge op til debat og virke som inspiration for at fremme innovation i serviceerhvervene. Debatoplægget præsenterer blandt andet et udpluk af de idéer og handlingsforslag, som deltagerne fremlagde på konferencen.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. februar 2013