Gå til indhold

Webinar om Horizon Europe – klynge 1: Sundhed

Vær med, når vi stiller skarpt på den forskning og innovation som udbydes i sundhedsklyngens toårige arbejdsprogram (2021-2022). Vil du høre mere om dette og andre relevante initiativer såsom EU’s sundhedspartnerskaber og EU’s Kræftmission og Kræftplan, så deltag i webinaret den 17. juni 2021.
  • Tid og sted
  • Hvornår 17. juni 2021 fra 12:00 til 13:00

Sommeren 2021 markerer den officielle start på EU’s nye rammeprogram for forskning og innovation: Horizon Europe. I den forbindelse lancerer EuroCenter, en række webinarer om de forskellige programmer i Horizon Europe.

Indhold

Forsknings- og innovationsmulighederne i sundhedsklyngen er fordelt på seks politisk prioriterede ”destinationer”. På webinaret vil vi se nærmere på, hvad disse destinationer indeholder og diskutere, hvad destinationernes strategiske sigte indebærer for ansøgere.

Som deltager kan du forvente at få en tematisk gennemgang af sundhedsklyngens arbejdsprogram 2021-2022 og de europæiske strategiske målsætninger og initiativer, som ligger bag.

Webinaret vil endvidere byde på en introduktion til EU’s kommende sundhedspartnerskaber og EU’s initiativer på kræftområdet ( Kræftmission og Kræftplan).

Dit udbytte

Ved at deltage i webinaret får du en forståelse for opbygningen, indholdet og intentionerne bag arbejdsprogrammet for klynge 1. Dertil vil du få indblik i mulige synergier og muligheder, som vil findes inden for partnerskaberne, missionen og de andre klynger i Horizon Europe, som især er relevante for de faglige områder, der dækkes af klynge 1.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte eller rådgiver om Horizon Europe, eller dig, der ønsker at skrive eller være med i en succesfuld ansøgning til klynge 1 i Horizon Europe.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom), nogle dage før webinaret afholdes.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Læs mere

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 17. september 2021