Gå til indhold

Webinar om arbejdsprogrammet 2023-24 for klynge 6: Fødevarer, bioøkonomi, naturressourcer, landbrug og miljø i Horizon Europe

Horizon Europe klynge 6 dækker emner som biodiversitet, fødevareproduktion fra jord til bord, cirkulærøkonomi og klima. Webinaret giver dig bl.a. et indblik i den politiske og strategiske baggrund for arbejdsprogrammet for 2023-24. Webinaret afholdes den 12. december 2022 kl. 14:30-15:00.
  • Tid og sted
  • Hvornår 12. december 2022 fra 14:30 til 15:00

Indhold

I dette webinar vil vi fokusere på Horizon Europe delprogrammet Klynge 6: ”Fødevarer, bioøkonomi, naturressourcer, landbrug og miljø”.

Vi vil give en indflyvning til delprogrammets opbygning og indhold med særligt fokus på de muligheder for projektstøtte, som har ansøgningsfrist i 2024. Vi vil også se nærmere på de europæiske strategiske målsætninger og initiativer, som ligger bag, og som delprogrammet er bygget op omkring

Derved kommer vi også ind på opsætningen af det politiske og strategiske fundament, som arbejdsprogrammet tager udgangspunkt i, og som man skal sørge for at adressere, hvis man vil have succes med sin ansøgning.

Fokus for webinaret er en generel indflyvning til klynge 6, hvor vi vil tage udgangspunkt i det nye arbejdsprogram for 2023-24 og dykke ned i forskellige karakteristika, dog uden konkret gennemgang af individuelle opslag.

 Webinaret er del af webinarrækken om de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2023-24.

Udbytte

Ved at deltage i webinaret får du en forståelse for opbygningen, indholdet og intentionerne bag arbejdsprogrammet for klynge 6 med opslag i 2024. 

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte eller rådgiver om Horizon Europe, eller dig, der ønsker at skrive eller være med i en succesfuld ansøgning til klynge 6 i Horizon Europe.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom) umiddelbart inden afholdelsen.

Arrangør

EU Forskning og Innovation, EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Du kan finde mere information omkring klynge 6: Fødevarer, bioøkonomi, naturressourcer, landbrug og miljø på ministeriets hjemmeside for Horizon Europe, hvor du også kan se aktuelle og kommende frister på opslag for programmet.

Kontakt

Niels Gøtke
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 83 96
Email: nigoe@ufm.dk
Stefanie Bondy Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 17
Email: stbj@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. december 2022