Gå til indhold

Webinar om arbejdsprogrammet 2023-24 for klynge 1: Sundhed i Horizon Europe

På webinaret vil du få en gennemgang af det nye to-årige arbejdsprogram for 2023-24 for Klynge 1, der støtter innovation og forskning inden for sundhedsområdet og områder i relation hertil f.eks. digitale løsninger. Webinaret afholdes torsdag den 15. december 2022 kl. 10:00-11:30.
  • Tid og sted
  • Hvornår 15. december 2022 fra 10:00 til 11:30

Indhold

Kort status på Horizon Europes klynge 1 op til nu samt dansk hjemtag. Herefter vil vi gennemgå forsknings- og innovationsmulighederne i sundhedsklyngen, som er fordelt på seks politisk prioriterede destinationer. Som deltager kan du forvente at få en tematisk gennemgang af sundhedsklyngens arbejdsprogram 2023-24 og de europæiske strategiske målsætninger og initiativer, som ligger bag.

Webinaret vil endvidere byde på en kort introduktion til EU’s sundhedspartnerskaber og EU’s initiativer på kræftområdet (Kræftmission og Kræftplan) samt muligheder i andre dele af Horizon Europe og i andre EU-programmer.

Desuden vil professor Trine Mogensen fra Aarhus Universitet fortælle om, hvordan hun succesfuldt ansøgte om et stort forskningsprojekt i klynge 1.

Der vil slutteligt være en kort introduktion til, hvordan du kommer i gang med en ansøgning til klynge 1 samt tid til spørgsmål.

Webinaret er del af webinarrækken om de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2023-24.

Udbytte

Ved at deltage i webinaret får du en forståelse for opbygningen, indholdet og intentionerne bag arbejdsprogrammet for 2023-24 for klynge 1. Dertil vil du få indblik i mulige synergier og muligheder, som vil findes inden for partnerskaberne, kræftmissionen, de andre klynger i Horizon Europe og i andre EU-programmer.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte eller rådgiver om Horizon Europe, eller dig, der ønsker at skrive en god ansøgning til klynge 1 i Horizon Europe.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom) umiddelbart inden afholdelsen.

Arrangør

EU Forskning og Innovation, EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Du kan finde mere information omkring klynge 1: Sundhed på ministeriets hjemmeside for Horizon Europe, hvor du også kan se aktuelle og kommende frister på opslag for programmet.

Kontakt

Anne Overgaard Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 51
Email: aoj@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 16. december 2022