Gå til indhold

EPALE-konference 2023: Nye samarbejder i voksenlæring

EPALE Danmark inviterer sammen med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til konference om 'Nye samarbejder i voksenlæring'. Voksenlæringssektoren har i flere år stået i en brydningstid hvor både rammer, kursister og krav ændrer sig. I år behandler EPALE-konferencen spørgsmålet om nye samarbejder.
  • Tid og sted
  • Hvornår 07. november 2023 fra 09:00 til 16:00
  • Hvor Odeon, Odense.
    Odeons Kvarter 1
    5000 Odense C
  • Målgruppe Konferencen henvender sig til alle der arbejder med eller interesserer sig for voksenlæring. Der er i alt 120 pladser, og deltagelse er gratis.

Nye samarbejder i voksenlæring

Inden for rammerne af Det Europæiske Færdighedsår (European Year of Skills) inviterer EPALE Danmark og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til konference med overskriften ”Nye samarbejder i voksenlæring”.

Voksenlæringssektoren har i flere år stået i en brydningstid, hvor udfordringer, behov, krav og rammevilkår ændrer sig. Det har EPALE Danmark de seneste år sat fokus på gennem konferencer om 'Voksnes kompetencer' (2022) og 'Voksenlæring i en brydningstid' (2021).

I år går vi skridtet videre og opfordrer til at tænke i nye samarbejder og partnerskaber på tværs af sektor- og organisationsskel. Reformkommissionens anbefalinger om øget fokus på livslang læring, særligt for dem med de korteste uddannelser, og et ændret uddannelses- og arbejdsmarked med større fokus på digital og grøn omstilling giver anledning til at overveje, om tiden er inde til at se på nye løsninger.

Lawand Hiwa Namo, arbejdsmarkedskommentator ved Politiken, har sagt ja til at styre dagens gang som moderator.

Målet er aktiv deltagelse fra dig som deltager, både i forbindelse med de forskellige inspirationsoplæg og paneldebat, men også i forbindelse med en faciliteret workshop og netværkssession midt på dagen.

Målgruppe

Konferencen er tænkt som en samlende netværksdag for hele voksenlæringssektoren, og det er blandt andet målet med dagen at møde spændende kolleger fra andre dele af sektoren, dele interessante historier, bedste praksis og blive inspireret til nye samarbejder.

Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med voksenuddannelse, voksenundervisning og læring for voksne – formel, uformel som ikke-formel læring – herunder eksempelvis udbydere af almen voksenundervisning, undervisere, uddannelsesledere, folkeoplysende foreninger, frivillighedsorganisationer, sprogcentre, AMU, VEU, forskere og embedsmænd.

Program og tilmelding

Programmet er sammensat af inspirationsindlæg, paneldebat med oplæg til diskussion og muligheder for netværk og samarbejde ved bordene.

Tilmelding til konferencen er obligatorisk, men til gengæld gratis. 

Tillmeldingsdeadline er overskredet. Hvis du ønsker at deltage alligevel, så kontakt Emil Thirup-Sorknæs på ets@ufm.dk.

EPALE NSS - Wordmark and Tree_Denmark.png

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 02. november 2023